Tyveri alarm

security

Home Security Partnerskab      – Bestil tyverialarm her i dag og beskyt dit hjem.

Føl dig sikker 24/7 med SuperVision Alarmteknik’s sikkerhedsservice af høj kvalitet til både hjemmet og mindre firmaer.

Fordele

  • En ydelse særligt tilpasset ACN-kunder
  • Det eneste sikkerhedsfirma i Danmark, der leverer alarmsystemer, som kan kontrolleres via mobiltelefon og/eller fjernkontrol
  • Mulighed for at vælge ekstra sikkerhed
  • Du modtager et certifikat, der giver rabat på forsikringer af hjemmet efter installation af alarmkittet
  • Udstyret installeres af en faglært tekniker hjemme hos dig!
  • Upåklagelig kundeservice

iconnectwebshop_rounded.jpg.360x215

BESKRIVELSE :

Bindingsperiode 6 mdr. Mindste pris 6 mdr. 4545,-
Der er 14 dages fortrydelsesret.
Prisen er incl første måneds Abonnement.
Derefter opkræves abonnement månedsvis.
Du skal ikke gøre andet end at slå alarmen til og fra. Vi ordner det hele for dig. En professionel montør installerer din alarm og tilslutter den til vores kontrolcentral.Sikkert og fleksibelt 2-vejs trådløs teknologi.
Alle systemdelene benytter sig af den nye 2-vejs 66 bits krypteret, SecuriCode™ FM teknologi, der bl.a. giver en robust anti-kollisions transmission og mulighed for at programmere alle systemdelene (PIR detektorer, magnetkontakter m.m.) direkte fra centralen. Her kan bl.a. følsom, aktivering af gangtest LED samt billedopløsning m.m. tilpasses de aktuelle omgivelser og kundens behov.Det er således mulighed for installatøren på fjernafstand f.eks. at ændre følsomheden på en PIR detektor, uden at aflægge kunden et besøg. Foto sendes til en kontrolcentral eller til en Smartphone.*
Med den nye trådløse fotodetektor tilsluttet systemet, kan der også opnås billede verifikation af en given alarmhændelse.

Detektoren findes i to udgaver, én som almindelig PIR detektor eller én som husdyr immun PIR detektor. Farvekameraet der har indbygget IR lys, kan indstilles i forskellige billedopløsninger og skifter selv til S/H når belysningen kræver dette.Når PIR delen aktivere en alarm, starter optagelsen omgående fra pågældende kamera og farvebillederne optaget før, under og efter alarmen, sendes i Real-time direkte til en kontrolcentral via GPRS eller LAN forbindelse (justerbar framerate mellem 2-15 fps). Billederne kan også modtages som MMS på en mobiltelefon, som E-mail eller med den nye Smartphone applikation via en kontrolcentral’s server.

Der kan i alt tilsluttes 8 trådløse fotodetektorer til iConnect centralen.

 

Lukket for kommentarer.